h

Ceintuurbaan is geen racebaan

9 september 2018

Ceintuurbaan is geen racebaan

Foto: SP

De Ceintuurbaan is geen racebaan. De bewoners van de Ceintuurbaan en omgeving vrezen voor ongelukken als er niet snel iets gedaan wordt aan het veel te hard rijdend verkeer in hun wijk. Automobilisten gebruiken de Ceintuurbaan als racebaan en de bewoners vinden het genoeg. De SP ondersteunt de bewoners.

Vergeten stukje Raalte

De Ceintuurbaan is een vergeten stukje Raalte. ’s Nachts zetten bussen hier het uitgaanspubliek af, wat zorgt voor veel overlast, er zijn parkeerproblemen en bovenal: de Ceintuurbaan wordt te vaak gebruikt als racebaan’ schrijven de bewoners in een flyer die zij vandaag uitdeelden aan automobilisten.

Ceintuurbaan: geen racebaan!

De bewoners van de Ceintuurbaan en omgeving hebben het lang gepikt, maar vinden het nu genoeg. De veiligheid van hunzelf en hun kinderen komt in gevaar. Auto’s kunnen gemakkelijk op hoge snelheid komen en het is onduidelijk aangegeven dat de  Ceintuurbaan een 30 kilometerweg is. Daar hebben zij vandaag verandering in gebracht. De bewoners sloegen de handen ineen en maakten overal op de Ceintuurbaan duidelijk dat het een 30 kilometerweg is.

Wethouder grote afwezige

De bewoners hadden de gemeente
uitgenodigd om langs te komen, zodat zij met wethouder of andere
afgevaardigde van de gemeente in gesprek konden gaan over de
problemen bij de Ceintuurbaan. Helaas bleken wethouders of andere
afgevaardigden van de gemeente niet bereid om langs te komen.

 

Foto: SP
Daartoe opgeroepen tijdens een druk bezochte bijeenkomst in de speeltuin Blekkerhoek is Met deze flyer op zaterdag 8 september   door een grote groep buurtbewoners de aandacht gevestigd op de al jaren bestaande gevaarlijke situatie op de Ceintuurbaan. Naast het flyeren is de hele straat 'aangekleed' met niet mis te verstane aanduidingen dat hier maar 30 km/uur gereden mag worden.

Foto: SP

Foto: SP
 
Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

U bent hier