h

Mindervaliden toch welkom in Hoftheater

3 december 2013

Mindervaliden toch welkom in Hoftheater

Vorige week maakten wij melding van het ontbreken van een bruikbare toegang voor mindervaliden, met name rolstoelers, in het Hoftheater in Raalte. Ons raadslid Harry van Kampen werd gisteren door de PvdA gevraagd of hij daarover nog een motie ging indienen.

"Als daar medestanders voor zijn te vinden graag" was zijn antwoord. Na enig rondvragen 'in de wandelgangen' bleken PvdA, LA en D66 de motie te willen ondersteunen. Ook wethouder Wagemans was aanwezig en waarachtig het bleek toch mogelijk de invalidentoegang alsnog te realiseren. Het zou echter geen deur van 10.000 euro worden. Dat is prima, het gaat ons er niet om wat de deur kost, als alle invaliden en mindervaliden die het Hoftheater willen bezoeken er maar makkelijk binnen kunnen komen en zich welkom voelen.

U bent hier