h

Eigen bijdrage voor scootmobiel moet van tafel

22 mei 2012

Eigen bijdrage voor scootmobiel moet van tafel

De Olstenaar Rob Nieuwland nam contact op met onze afdeling. Hij startte samen met familie en vrienden een actie om de bijdrage die scootmobielgebruikers per 1 juli 2012 in Olst/Wijhe moeten gaan betalen van tafel te krijgen. scootmobielactie

In de Stentor van maandag 21 mei vind je ook een artikel over deze kwestie. Het aantal van 600 handtekeningen dat in de Stentor wordt genoemd is inmiddels al gegroeid tot ruim 1000. Nu blijkt dat Olst/Wijhe niet de enige gemeente in Nederland is waar deze extra lastenverzwaring voor de minst draagkrachtigen wordt ingevoerd is de initiatiefnemer vast van plan te proberen om in samenwerking met o.a. de SP dit probleem landelijk aan te aanpakken. Daartoe heeft hij o.a. een petitie opgesteld die u hier kunt ondertekenen

U bent hier