h

meldpunt gezinsbijstand

17 maart 2012

meldpunt gezinsbijstand

Het Kabinet Rutte heeft de gezinsbijstand ingevoerd. Een bijstandsuitkering is niet meer het recht van een individu, maar wordt afhankelijk van het gezinsinkomen. Ouders en inwonende kinderen krijgen straks gezamenlijk één uitkering. Er wordt dan niet meer alleen gekeken naar de inkomsten van de ouders of partners onderling, maar ook naar die van inwonende (meerderjarige) kinderen.

Wij vinden deze plannen heel slecht en zijn heel ongerust over de gevolgen die deze maatregelen hebben op deze gezinnen. Daarom starten wij een meldpunt waarna wij deze verhalen zullen bundelen om de politiek verantwoordelijken mee te confronteren.

Heeft of krijgt u ook te maken met de gezinsbijstand? Meld het hier:

Direct naar het MELDPUNT

U bent hier