h

Nieuws uit 2009

22 december 2009

Lourenssen opnieuw lijsttrekker

kandidaten_in_de_sneeuw
De leden van de SP Raalte hebben op 21 december tijdens de algemene ledenvergadering de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. In de top van de lijst is gekozen voor ervaring en vernieuwing. Unaniem is Willy Lourenssen voor de vierde keer tot lijsttrekker gekozen voor de komende raadsverkiezingen. Verrassend nieuw op twee staat Marie-Louise Vissers uit Heino. Lourenssen stond voor een zware persoonlijke afweging. Want sinds 2007 is hij ook de fractievoorzitter van de vijfkoppige SP-fractie, de grootste oppositiepartij in de Overijsselse Staten. Extra ondersteuning door het afdelingsbestuur en de te verwachte zetelwinst hebben hem uiteindelijk over de streep getrokken. De ledenvergadering benadrukte met Lourenssen als boegbeeld voor de SP de beste lijsttrekker in huis te hebben.

Lees verder
21 december 2009

Kandidatenlijst SP Raalte raadsverkiezingen 2010

Lourenssen opnieuw lijsttrekker

Lees verder
1 december 2009

Bewoning recreatiewoningen in de gemeente Raalte

Over dit heikele onderwerp organiseerde de SP-afdeling Raalte op maandag 30 november voor de tweede keer een debatavond in “De Veldhoek” te Heino.

Lees verder
21 november 2009

65 blijft 65 actie deventer

Ook in Deventer liet de SP van zich horen

Lees verder
10 oktober 2009

Buurten in Blekkerhoek

Vandaag zijn een aantal leden van de afdeling samen met regiovertegenwoordiger Vincent Mulder weer wezen "buurten in de buurt". Deze keer in de buurt Blekkerhoek in Raalte waar de Zo-krant huis aan huis werd bezorgd en handtekeningen werden verzameld voor de 65blijft65 petitie.

Lees verder
7 oktober 2009

AOW protest in zware regen

Hevige regen trotserend waren in Park De Weezenlanden achter het provinciehuis in Zwolle enkele honderden vakbondsleden en andere burgers aanwezig om hun ongenoegen te laten blijken over de AOW-plannen van het huidige kabinet.

Lees verder

Pagina's

U bent hier