h

Nieuws van de afdeling

4 december 2018

Auto gaat fiets respecteren op Ceintuurbaan

Foto: SP

Actie voeren heeft succes. Maar je moet wel doorbijten. Dat bewijst de bewonersgroep "De Ceintuurbaan is geen racebaan". Op 18 december gaan we naar wethouder Melenhorst om de druk op de ketel nog wat op te voeren. Zie ook De Stentor

Lees verder
8 november 2018

Bewoners Ceintuurbaan delen Vergeetmenietjes uit bij begrotingsdebat

Foto: Jos Tijhuis

Bewoners van de Ceintuurbaan roepen het gemeentebestuur van Raalte op om hun niet te vergeten in het debat over de gemeentebegroting vandaag. Onlangs stond in Salland Centraal het bericht dat het Raalter college van B&W maar liefst 2 miljoen euro wil uittrekken voor een prestigieuze opknapbeurt van de Almelosestraat. De bewoners vragen een klein deel van die miljoenen voor het veiliger maken van de Ceintuurbaan. Daarom delen zij voorafgaand aan de raadsvergadering ‘Vergeetmenietjes’ uit.

Lees verder
3 oktober 2018

Update actie Ceintuurbaan

Foto: SP

Het veiliger maken van de Ceintuurbaan en omgeving heeft nu de aandacht van meerdere partijen die daarbij belang hebben en er iets aan kunnen bijdragen. Er zijn contacten met Gemeente, de politie, politiek en media. Het gaat nu de goede kant op. Zowel de bezwaren tegen het veel te hard rijden op de Ceintuurbaan als de overlast die de discobus  in het weekend veroorzaakt wordt aangepakt. Zowel gemeente als politie zetten zich nu echt in om daar wat aan te doen. Ook Veilig Verkeer Nederland helpt mee met gesprekken en adviezen om de problemen aan te pakken. Vrijdag 5 oktober worden de plannen samen met de actiegroep verder uitgewerkt.

Lees verder
9 september 2018

Ceintuurbaan is geen racebaan

Foto: SP

De Ceintuurbaan is geen racebaan. De bewoners van de Ceintuurbaan en omgeving vrezen voor ongelukken als er niet snel iets gedaan wordt aan het veel te hard rijdend verkeer in hun wijk. Automobilisten gebruiken de Ceintuurbaan als racebaan en de bewoners vinden het genoeg. De SP ondersteunt de bewoners.

Lees verder
18 juni 2018

Buurten In Blekkerhoek

In de wijk Blekkerhoek is zaterdag 16 juni gebuurt door SP Raalte. Zo zijn we weer veel te weten gekomen over wat er speelt in deze wijk. Leuk nieuwtje over de Speeltuinvereniging Blekkerhoek vind je hier.

Lees verder
14 juni 2018

SP brengt kadootje bij opening zelfregiecentrum

Foto: Jos Tijhuis

Bij de opening op 4 juni jl. overhandigde oud SP-fractievoorzitter Anke Hoeneveld samen met enkele bestuursleden een kadootje namens de SP afdeling Raalte. Anke heeft zich destijds samen met o.a. Joke Kleijn en Harry van Kampen sterk gemaakt voor de komst van het centrum.
Zie ook nieuwssite SallandSound

Lees verder

Pagina's

U bent hier