h

Nieuws van de afdeling

3 oktober 2018

Update actie Ceintuurbaan

Foto: SP

Het veiliger maken van de Ceintuurbaan en omgeving heeft nu de aandacht van meerdere partijen die daarbij belang hebben en er iets aan kunnen bijdragen. Er zijn contacten met Gemeente, de politie, politiek en media. Het gaat nu de goede kant op. Zowel de bezwaren tegen het veel te hard rijden op de Ceintuurbaan als de overlast die de discobus  in het weekend veroorzaakt wordt aangepakt. Zowel gemeente als politie zetten zich nu echt in om daar wat aan te doen. Ook Veilig Verkeer Nederland helpt mee met gesprekken en adviezen om de problemen aan te pakken. Vrijdag 5 oktober worden de plannen samen met de actiegroep verder uitgewerkt.

Lees verder
9 september 2018

Ceintuurbaan is geen racebaan

Foto: SP

De Ceintuurbaan is geen racebaan. De bewoners van de Ceintuurbaan en omgeving vrezen voor ongelukken als er niet snel iets gedaan wordt aan het veel te hard rijdend verkeer in hun wijk. Automobilisten gebruiken de Ceintuurbaan als racebaan en de bewoners vinden het genoeg. De SP ondersteunt de bewoners.

Lees verder
18 juni 2018

Buurten In Blekkerhoek

In de wijk Blekkerhoek is zaterdag 16 juni gebuurt door SP Raalte. Zo zijn we weer veel te weten gekomen over wat er speelt in deze wijk. Leuk nieuwtje over de Speeltuinvereniging Blekkerhoek vind je hier.

Lees verder
14 juni 2018

SP brengt kadootje bij opening zelfregiecentrum

Foto: Jos Tijhuis

Bij de opening op 4 juni jl. overhandigde oud SP-fractievoorzitter Anke Hoeneveld samen met enkele bestuursleden een kadootje namens de SP afdeling Raalte. Anke heeft zich destijds samen met o.a. Joke Kleijn en Harry van Kampen sterk gemaakt voor de komst van het centrum.
Zie ook nieuwssite SallandSound

Lees verder
22 mei 2018

Zelfregiecentrum voor GGZ cliënten gaat open!

Foto: Google.com / Google Maps Streetview

Begin 2017 kwamen enkele RIBW-cliënten de vergadering van SP Raalte bijwonen om hun situatie in het ontmoetingshuis voor Midden Raalte, DeBuut te bespreken. Ondanks alle goede bedoelingen kan deze doelgroep zich niet voldoende ontwikkelen in DeBuut.
Graag willen ze erkenning hiervoor en dromen over een ontmoetingscentrum in Raalte voor GGZ cliënten. Ze hebben  een duidelijke visie op wat ze nodig hebben:
Een open centrum voor GGZ ervaringsdeskundigen, ervaringswerkers, buurtbewoners en vrijwilligers. Een centrum waar iedereen welkom is voor inloop en activiteiten.

Lees verder
21 mei 2018

UITNODIGING

Zoals u waarschijnlijk gezien heeft zijn we er met de gemeenteraads-verkiezingen niet in geslaagd om in Raalte een raadszetel te behalen. Dat is natuurlijk spijtig maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. We willen de komende jaren veel aandacht besteden aan onze afdeling en samen met de mensen in de gemeenten strijden voor een beter Raalte en Olst Wijhe. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier