h

Nieuws van de afdeling

22 mei 2018

Zelfregiecentrum voor GGZ cliënten gaat open!

Foto: Google.com / Google Maps Streetview

Begin 2017 kwamen enkele RIBW-cliënten de vergadering van SP Raalte bijwonen om hun situatie in het ontmoetingshuis voor Midden Raalte, DeBuut te bespreken. Ondanks alle goede bedoelingen kan deze doelgroep zich niet voldoende ontwikkelen in DeBuut.
Graag willen ze erkenning hiervoor en dromen over een ontmoetingscentrum in Raalte voor GGZ cliënten. Ze hebben  een duidelijke visie op wat ze nodig hebben:
Een open centrum voor GGZ ervaringsdeskundigen, ervaringswerkers, buurtbewoners en vrijwilligers. Een centrum waar iedereen welkom is voor inloop en activiteiten.

Lees verder
21 mei 2018

UITNODIGING

Zoals u waarschijnlijk gezien heeft zijn we er met de gemeenteraads-verkiezingen niet in geslaagd om in Raalte een raadszetel te behalen. Dat is natuurlijk spijtig maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. We willen de komende jaren veel aandacht besteden aan onze afdeling en samen met de mensen in de gemeenten strijden voor een beter Raalte en Olst Wijhe. 

Lees verder
26 april 2018

Harry van Kampen toch een lintje

Foto: SP

Bij het afscheid als raadslid vergeten maar nu toch gedecoreerd. En terecht! (klik aub op "lees verder" en lees de speech waarin de waardering van de afdeling voor Harry's werk zo treffend door Peter van Lint wordt verwoord) 

Lees verder
8 maart 2018

Kandidaten Gemeenteraadsverkiezingen 2018

"We houden de raad wakker en boeken successen"
Aldus lijsttrekker Harry van Kampen     

"Eén mug kan je uit de slaap houden. En zó kan een kleine fractie een hele raad wakker houden." Gevat reageert SP-lijsttrekker Harry van Kampen op de vraag wat zijn partij, die in 2014 twee raadszetels veroverde, voor elkaar kan krijgen in de Raalter gemeenteraad. Van kampen is trots op de resultaten van de SP. Voor alle kandidaten klik op Lees verder. Verkiezingsprogramma in rechter kolom.
 

Lees verder

Pagina's

U bent hier