h

WSW

6 februari 2013

Groeten uit de sociale werkplaats

Weet u het nog? Onze gezamenlijke strijd met PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-Kamerleden Hamer en Klijnsma. Armoede werkt niet! Dat scandeerden wij op het Malieveld en in de Brabanthallen.

Lees verder
23 maart 2012

WSW-actie 22 maart 2012 Den Haag / Malieveld

De SP deelnemers uit Raalte zijn samen met de Bondgenoten/Abvakabo/FNVbus uit Deventer al vroeg vertrokken vanaf de Scheg in Deventer.
Bestuurders van de bond en een flink aantal mensen die vinden dat mensen die een plek hebben in een SW-werkplaats niet achter de geraniums horen.
In onze bus geen groot aantal die bij de SW-bedrijven werken. Maar hoe dichter we bij den Haag kwamen hoe meer bussen met mensen die wel werkzaam zijn bij de SW.

Lees verder
4 december 2011

Ga mee naar de manifestatie "Armoede werkt niet"

Aan iedereen in Raalte/Heino/Olst-Wijhe

Hierbij doet het afdelingsbestuur van de SP een oproep aan iedereen om mee te gaan naar de manifestatie

Lees verder
6 augustus 2011

Reisbureau No Budget

Op zaterdag 6 augustus stond voor SP Raalte het Reisbureau No Budget op de markt voor het Kulturhus.

Lees verder
30 juli 2011

Handschoenenactie

Het kabinet mag dan geen boodschap hebben aan de WSW'ers, wij hebben vanmiddag namens hen wél ruim 100 boodschappen aan het kabinet verzameld. Die boodschap luidt: "Handen af van de WSW!" En er zullen nog veel meer boodschappen aan het kabinet verzonden worden.
20110730_handschoenenactie_01

Lees verder
11 mei 2011

In actie tegen kil bestuursakkoord

De SP was gisteravond vooraf aan de ledenbijeenkomst van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) in Zwolle duidelijk aanwezig om stelling te nemen tegen het concept-bestuursakkoord. Het bestuursakkoord zijn afspraken tussen het Rijk, de gemeenten en de provincie over de uitvoering van taken, zoals jeugdzorg, de bijstand, de AWBZ en de sociale werkvoorziening. De partij heeft samen met de Abvakabo de aanwezige wethouders gevraagd om tegen te stemmen.
Tjitske_en_Frank
Tjitske Siderius en Frank Futselaar

Lees verder
7 november 2010

ARMOEDE WERKT NIET!

Zaterdag op de Plas in Raalte handtekeningen verzameld voor de petitie "Armoede werkt niet"

Lees verder
8 september 2010

Politiek gepasseerd bij botte sanering Wezo

De gemeenteraadsfracties van de SP in Zwolle en Raalte hebben met grote verbazing kennis genomen van de aankondiging van de directie van de Wezo dat forse bezuinigingen gaan plaatsvinden bij de sociale werkvoorziening. Voor de SP is het onacceptabel dat dergelijke fundamentele beslissingen niet aan de betreffende gemeenteraden worden voorgelegd.

Lees verder
27 maart 2007

Werknemers Larcom protesteren in Nijverdal

Vanochtend hebben drie- à vierhonderd werknemers van Larcom Sociale Werkvoorziening in Nijverdal geprotesteerd tegen de manier waarop een aantal van hen vanaf 2 april aanstaande elders geplaatst gaat worden.

Lees verder
27 januari 2007

sociale werkvoorziening Hardenberg en Ommen

Paul Lempens (SP) stelt vragen aan de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de privatisering van de sociale werkvoorziening in de gemeenten Hardenberg en Ommen:

Lees verder

U bent hier