h

Raadsverkiezingen 2010

20 februari 2010

Stemadvies!

Tijdens de folderactie op zaterdag 20 februari waren onze vrijwilligers getuige van een op zijn minst 'merkwaardige actie' die werd uitgevoerd met gebruikmaking van een gemeentelijk voertuig. Proeven wij hier de wrange smaak van censuur?

Lees verder
10 februari 2010

actiedag 10 februari

Harry neemt de actiedag 10 februari door
campagneploeg_2010

Lees verder
6 februari 2010

Pont maakt het bont (door Willy Lourenssen)

Onder de titel "Pont maakt het bont" reageerde lijsttrekker Willy Lourenssen op dit artikel in de Stentor met onderstaande ingezonden brief.

Lees verder
6 februari 2010

Aftrap Campage

Zaterdagmiddag maakte de afdeling Raalte als aftrap voor de campagne gemeenteraadsverkiezingen 2010 een gezamenlijke fietstocht langs een aantal plaatsen in het dorp die speciale aandacht vragen.

Lees verder
22 december 2009

Lourenssen opnieuw lijsttrekker

kandidaten_in_de_sneeuw
De leden van de SP Raalte hebben op 21 december tijdens de algemene ledenvergadering de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. In de top van de lijst is gekozen voor ervaring en vernieuwing. Unaniem is Willy Lourenssen voor de vierde keer tot lijsttrekker gekozen voor de komende raadsverkiezingen. Verrassend nieuw op twee staat Marie-Louise Vissers uit Heino. Lourenssen stond voor een zware persoonlijke afweging. Want sinds 2007 is hij ook de fractievoorzitter van de vijfkoppige SP-fractie, de grootste oppositiepartij in de Overijsselse Staten. Extra ondersteuning door het afdelingsbestuur en de te verwachte zetelwinst hebben hem uiteindelijk over de streep getrokken. De ledenvergadering benadrukte met Lourenssen als boegbeeld voor de SP de beste lijsttrekker in huis te hebben.

Lees verder
21 december 2009

Kandidatenlijst SP Raalte raadsverkiezingen 2010

Lourenssen opnieuw lijsttrekker

Lees verder
10 april 2009

Tweede meespreekavond SP Raalte over verkiezingsprogramma 2010

Ook tweede meespreekavond groot succes

Lees verder
13 maart 2009

Eerste meespreekavond SP Raalte over verkiezingsprogramma 2010

Veel lof voor werk van commissies

Lees verder

U bent hier